Referenties

"Mieke heeft de afgelopen twee jaar mijn jongste zoon twee maal per week begeleid. Mijn zoon was erg verlegen en in zichzelf gekeerd. Hij keek nauwelijks iemand aan. Ik had nooit gedacht dat hij zó veranderd kon worden. Mede dankzij Mieke (Inzicht en Verandering) straalt mijn zoontje nu, durft te praten en kan nu ook genieten van het leven. Ook de Rots en Watertraining door Mieke gegeven aan de hele groep 8 van basisschool Het Schrijverke (nu de Vuurvlinder), heeft niet alleen hem maar ook de hele groep goed gedaan. Ik wil Mieke daarvoor hartelijk danken! Mieke is een zeer vrolijke plezierige vrouw, die heel professioneel te werk gaat. Een échte aanrader!" 

M. Schrauwers, 2015

_____________________________________________________________________

 

"Een workshop bij Mieke (Inzicht en Verandering) heeft mij een heldere blik op de toekomst gegeven. Door een goede en flexibele mix van theorie en praktijk konden we goed doorwerken. Hierbij was duidelijk dat Mieke meerdere mogelijkheden had om de door mij gevraagde doelen voor die ochtend te bereiken en een goede kijk had op wat voor mij een zinvol vervolg zou kunnen zijn."

C.van Leest, Lage Zwaluwe 

 


 

"Meteen vanaf het begin gaf Mieke ons een warm gevoel.

Een gevoel van"ik zal met jullie mee vechten, jullie bijstaan en ondersteunen".

Juist dat gevoel is waar wij, als ouders, zo vaak naar op zoek zijn geweest binnen de hulpverlening.

Deze woorden heeft ze ook tot nu toe uitgevoerd, het ware geen lege woorden.

Haar aanpak, met onze beide kinderen, spreekt ons zeer aan omdat ze precies op de "zere plek" de aandacht vestigt.

Ook in het contact met school is Mieke iemand die aan onze kant staat, en onze vraag ook goed kan vertalen naar een behandeling op school.

Ze is een zeer plezierige, en professionele trainer die haar behandelingen vanuit verschillende oogpunten vaststelt en in de gaten houdt.

Wij zijn enorm blij met haar!!!!" 

Conny en Jan Willem Keulemans  

 


 

 "Mieke geeft onze zoon nu bijna twee jaar begeleiding, en wij zijn daar erg blij mee.

Ze weet precies waar ze op moet letten bij hem, ondersteunt ons daarin, en voorziet ons van bruikbare tips.

De samenwerking met school en zorgteam verloopt (mede door Mieke) erg goed, we komen er samen altijd goed uit wat voor onze zoon de beste aanpak is.

Wij zijn dus zeer goed te spreken over de begeleiding die Mieke bij ons thuis en op school geeft."