Over Mieke van der Made, eigenaar van Inzicht en Verandering

Als afgestudeerd Docent in het Basisonderwijs, gespecialiseerd in Gedrag en Leren, NLP Trainer Coach Counselor en gecertificeerd advanced Rots & Water trainer heb ik sinds 2010 een eigen praktijk Inzicht en Verandering.

Inzicht en Verandering levert advies, training en begeleiding op het terrein van gedrag- en leerproblemen, persoonlijke ontwikkeling en levensloop. Eerder heb ik in het hoger onderwijs in functies als voorlichter, assistent hoofd van opleiding en senior management ondersteuner, gewerkt. Ik vind het belangrijk om mensen bij hun passie en kracht te brengen en hen te laten ontdekken waar ze energie van krijgen en wat energie kost. Ik zie mijzelf als allround trainer en personal coach.

Mijn achtergrond als docent/trainer, coach, en leidinggevende alsook mijn persoonlijke eigen levenservaring gebruik ik in mijn coaching. Ik bied ‘Inzicht en Verandering’, laat mensen op een andere manier naar hun model van de wereld kijken. Mijn ervaringen in mijn persoonlijke zoektocht naar een balans in werk/leven en het ontdekken wat wezenlijk van belang is, deel ik graag met anderen.

Naast personal coaching geef ik advies, begeleiding en trainingen op het gebied van onderwijs en opvoeding aan leerkrachten, ouders en andere professionals die werken met kinderen in diverse leeftijdsgroepen.

Uit werken, wandelen en varen in en rondom de Biesbosch haal ik vaak mijn inspiratie en nieuwe ideeën voor mijn praktijk, begeleiding en trainingen.

Missie: Mensen bij hun passie en kracht te brengen. 

Kernwaarden: Beweging, ontwikkeling, inzicht, verandering, zelfvertrouwen, zelfredzaamheid.

Professionalisering: Vanaf september 2017 ben ik 1,5 dagen per week werkzaam als leerkracht in groep 6 op basisschool De Hoge Waai in Raamsdonk. Ik ervaar deze werkzaamheden als verdere uitbouw van mijn professionalisering om kinderen zowel persoonlijk als in groepsverband beter te kunnen begrijpen en volgen.

Logo Inzicht en Verandering 

Het logo van Inzicht en Verandering is geïnspireerd op een foto van licht golvend water. In de waaiers komt de beweging van het water terug. Beweging die leidt naar Verandering en Ontwikkeling. Het zeshoekig middelpunt staat uit het lood waardoor een beweging gesuggereerd wordt. Het middelpunt staat voor het Inzicht, het Inzicht op een hernieuwde blik in combinatie met de beweging naar verandering. De blik van een helder kijkend mens dat verbonden is met de energie van het hart en vol vertrouwen de wereld in kijkt.

Referenties

 

Privacyverklaring